Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor bijvoorbeeld een nieuwe geur dan kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier of mailen naar info@parfumthuis.nl
Bij vragen over je bestelling verzoek ik je het ordernummer vermelden. 
Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Mocht je iets hebben wat met spoed geregeld of besteld moet worden dan vind ik het prettig als je naast je mailberiht mij ook even een Whats-app stuurt, dit voorkomt teleurstelling omdat ik de mail misschien niet op tijd lees. 

 

Telefonische bereikbaarheid:

Naast mijn passie voor geuren waarbij dus deze webshop en een aantal Shop in Shop onderdeel van is heb ik ook een reguliere baan die mijn aandacht vier dagen per week vraagt. Het kan dus voorkomen dat ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen of terstond te reageren op een whatsapp. Ik vraag hiervoor je begrip. Wil je mij telefonisch spreken laat dan een bericht achter dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug of bel na 18.00 uur. In de avonden ben ik vaak goed te bereiken. 

Vestigingsadres:                                                                                                                                                                                                                         

Ondanks dat ik het superleuk vind als je enthousiast op mijn stoep staat, heb ik geen fysieke winkel. Natuurlijk kun je altijd een afspraak maken om een bestelling af te halen. Bij het afhalen van je bestelling kunt je contant met pin of een tikkie betalen. 

 

 

 

© 2018 - 2021 Parfum & Thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel