Over ons

Parfum & Thuis is in 2010 onder de naam Chantal's Sjippesjop (sjippe is Fries voor zeep) begonnen. Zeepjes maken met dochter Chantal, hier is het avontuur begonnen. Dit avontuur heeft zich ontpopt tot het creeren van vele geurartikelen waaronder waxmelts met de geuren van bekende parfumgeuren.

Naast de waxmelts maak ik ook geurstenen en geurzakjes. Alles wordt hier met de hand vervaardigd. De geurzakjes worden ontworpen door mijn huisontwerpster. Nadat ze van de drukker terugkomen worden de zakjes gelijmd. Pas op moment van bestellen worden ze voorzien van de geur naar keuze. Zo heeft u altijd een vers geurzakje in huis. De geurstenen worden voor u gemaakt op bestelling, dit zorgt ervoor dat u altijd een "vers" geurende steen ontvangt. Deze geurstenen zijn altijd wit en worden geleverd in een organzazakje. 

Van winkeliers die parfum, waxmelts en geurzakjes inkopen tot een aantal Shop in Shop locaties. Ik kan echt superblij worden als klanten de producten die ik maak weten te waarderen. 

Ik wens je veel succes met het zoeken naar een voor jou passend geurartikel. Heb je nog vragen, suggesties en of opmerkingen laat het me gerust weten middels het contactformulier

Veel geurplezier!!

Liefs Gretha

 

 

© 2018 - 2022 Parfum & Thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel