Groothandel

Voor de duidelijkheid. Ik ben geen groothandel in grondstoffen, maar een groothandel in eindproducten die ik voor 90% zelf heb gemaakt. Echter de krapte op de markt aangaande Sojawax heeft mij doen besluiten om een deel van mijn voorraad aan te bieden zodat een ieder die dat wenst weer leuk kan "hobbyen", freubelen. Geef het een naam. Ik heb genoeg en vind het dan fijn om een ander weer van dienst te kunnen zijn. 

Zelf word ik altijd blij en zen als ik op zolder bezig ben om mijn waxmelts te maken. Nog blijer wordt ik van de mensen die mijn producten weten te waarderen, dit uitspreken en ook terugkomen. Laten we wel zijn, er wordt veel liefde en tijd ingestoken om te maken wat wij maken. Handmade wordt zo vaak onderschat, we kopen het liefst in grote getale allemaal dezelfde producten. Producten die vaak in fabrieken worden gemaakt en waar weinig liefde en passie aan te pas komt in dat hele proces. 

Mijn "hobby" is flink uit de hand gelopen. Naast dat ik in een aantal shop in shop sta, lever ik ook aan winkeliers de mijn waxmelts, geurzakjes en parfum verkopen.  

Naast dat ik Soywax aan ga bieden (let op er zit een max aan dat wat ik kan verkopen) heb ik ook nog theelicht cupjes en lonten. Deze gebruik ik zelf niet meer omdat me daar de tijd voor ontbreekt. Het is superleuk om te maken en nog leuker om deze bijvoorbeeld met een servet te versieren. Je maakt een theelichtje hiermee erg persoonlijk. 

Mocht ik je anderzins nog ergens mee kunnen helpen (geuren of kleuren) Laat het me weten via de mail, Whats-app of het contactformulier. (Telefonisch ben ik niet altijd even goed te bereiken in verband met mijn werk)

Ik wens je veel (geur) plezier met het uitoefenen van je hobby.

Veel liefs Gretha

 

Sorteer op
© 2018 - 2021 Parfum & Thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel