Waxmelts/geurtabletten

Waxmelts met de heerlijke geur van je favoriete parfum? Deze waxmelts worden met veel zorg en liefde met de hand gemaakt. Elke tablet heeft een geurbeleving van 8 tot 10 uur. De tabletten worden gemaakt met 100% Sojawax.  

Gebruiksaanwijzing:

Plaats een tablet op de oliebrander (is het kommetje niet zo groot halveer dan de tablet), plaats onderin de oliebrander een theelichtje. Naar gelang de grote van de ruimte waarin de oliebrander staat kun je na een kwartier / half uur het theelichtje uitblazen. Houd hierbij rekening met jou geurbeleving. Als jij denkt ik ruik niks meer dan kan het zo zijn dat je neus jou voor de gek heeft. Loop eens naar buiten om een luchtje te scheppen. Kom je weer in de ruimte waar de oliebrander staat dan ga je ruiken dat de geur nog voldoende aanwezig is. Is dit niet het geval dan wordt het tijd voor het verversen van de waxmelt. 

Vind je man/vriend/partner het niet fijn om omringt te worden met een overdaad aan "vrouwengeuren" verras je man dan met een mannengeur. Wedden dat hij dat wel lekker vind ruiken. ????

De oliebrander kan onbeperkt aan en uit worden gezet zonder een branderige lucht te krijgen. 

Nadat de geur na 8 tot 10 uur is verdwenen kun je de gesmolten waxmelt verwijderen door deze hard te laten worden en daarna een paar seconden te verwarmen. je kunt nu het blokje wat is overgebleven verwijderen. Maak de oliebrander schoon en plaats een nieuwe waxmelt. 

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe geurbelevingen dus heb je een suggestie voor een geur. Laat het mij weten via de mail of via het contactformulier

Waxmelts droog en koel bewaren. 

Waxmelts lijken in de ogen van kinderen op snoepjes. Daaom uit de buurt van kinderen bewaren!!

​​VEEL GEURPLEZIER!!

© 2018 - 2022 Parfum & Thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel