Herroepingsrecht / Bedenktijd / Retourneren

Als de producten niet aan de verwachtingen voldoen of je wenst gebruik te maken van het herroepingsrecht dan kun je de producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal gepersonaliseerde producten. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel de producten dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Er is na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Voor de kosten van het retour zenden dien je je eigen vervoerder te raadplegen.

Om gebruik te maken van dit recht neem je contact met ons op via info@parfumthuis.nl. Je dient in ieder geval je volledige naam en factuur/ordernummer te vermelden. Wij zullen, na het in goede orde, retour ontvangen van de producten het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen naar je overmaken. 

Uitgezonderd wanneer er een speciaal gepersonaliseerd artikel is besteld. Parfum & Thuis laat voorafgaand aan speciaal gepersonaliseerd product weten of het herroepingsrecht van toepassing is of niet. Bij een gepersonaliseerd product waarop het herroepingsrecht van toepassing is zal de verkoop, na een succesvolle betaling definitief zijn. 

Deze wettelijke bepaling over retourneren/herroeping zijn van toepassing op aankopen door consumenten. Niet op aankopen door bedrijven.

Annuleren

Een bestelling kan zonder kosten, binnen 24 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst worden geannuleerd. 

Wens je je bestelling te annuleren, stuur dan een e-mail naar info@parfumthuis.nl of via het contactformulier. De orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Je dient bij de schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam en ordernummer te vermelden.

Gegevens & Retouradres

Parfum & Thuis

Feanbei 10

9231 NB  Surhuisterveen

Nederland

 

Verzenden en betalen

Verzenden NL altijd € 4,85 

Gratis verzending NL > € 75,00

Verzenden BE altijd € 12,00

Gratis verzending BE > € 100,00

 

  • Betaling veilig en vertrouwd
  • Achteraf betalen mogelijk
© 2018 - 2024 Parfum & Thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel