Annuleren en Retourneren

Herroepingsrecht / Bedenktijd / Retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u wenst gebruik te maken van uw herroepingsrecht dan kunt u de producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel de producten dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor de kosten van het retour zenden dient u uw vervoerder te raadplegen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@parfumthuis.nl. U dient in ieder geval uw volledige naam en factuur/ordernummer te vermelden. Wij zullen, na het in goede orde, retour ontvangen van de producten het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen naar u overmaken. 

Uitgezonderd wanneer u een speciaal voor u gepersonaliseerd artikel heeft besteld. Parfum & Thuis laat u voorafgaand aan speciaal voor u gepersonaliseerd product weten of het herroepingsrecht van toepassing is of niet. Bij een gepersonaliseerd product waarop het herroepingsrecht van toepassing is zal de verkoop, na een succesvolle betaling definitief zijn. 

Deze wettelijke bepaling over retourneren/herroeping zijn van toepassing op aankopen door consumenten. Niet op aankopen door bedrijven.

Annuleren

Een bestelling kan zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd. 

Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u een e-mail te sturen aan info@parfumthuis.nl of via het contactformulier. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Gegevens & Retouradres

Parfum & Thuis

Feanbei 10

9231 NB  Surhuisterveen

T 06-41291952

E  info@parfumthuis.nl

© 2018 - 2022 Parfum & Thuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel